Selectie actuele projecten

Maakplaats HEM, Hempoint Amsterdam; transformatie van een parkeerplaats naar een groene buitenplaats. Als continuering van de fietsroute vanuit de westelijke woonwijken door het Westerpark ontsluit een nieuw fietspad de Houthavens. Langs het fietspad wordt het verharde terrein vergroend, zodat deze zone samen met het fietspad aansluit bij het tuinpark Zonnehoek.

2014-heden
samenwerking: S-coop, KettingHuls
projectleider: Danielle Huls, architect bij KettingHuls
in opdracht van Heren2

Verbetering Oeverkwaliteit Erfgoedlijn Waterdriehoek; analyse van kansrijke fysieke projecten die de beleving van het rivierlandschap tussen de iconen Kinderdijk, Dordrecht en de Biesbosch versterken en het cultureel erfgoed benutten. Om de haalbaarheid van initiatieven en ideeën in beeld te krijgen zijn business cases opgesteld. Met de ingrepen worden unieke verhaallijnen van de Waterdriehoek beleefbaar gemaakt en wordt het cultureel erfgoed geactiveerd.

2014-in uitvoering
samenwerking: S-coop, Vireo Vastgoed, Steenhuis Meurs bv, Anne Fleur Aronstein
projectleider: Saline Verhoeven
in opdracht van Regionale Investeringsagenda Waterdriehoek

NLroute;  de ontwikkeling van een zevental thematische landelijke routes die de bezoeker meenemen door het Nederlandse landschap, voorbij het bekende. Bundels van routes die de rijke variatie in het landschap zichtbaar maken. En de relatie belichten tussen landschap en het Nederlandse DNA. Samen met onder meer NBTC Holland Marketing, de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed en de provincie Overijssel werkt team NLroute aan de uitvoering van het concept, om te beginnen in Overijssel.

2012-heden
initiatiefnemers NLroute: Pnina Avidar, Irma Bannenberg, Lennart Graaff, Tatjana Trzin, Saline Verhoeven